servicii-de-fotografie-comerciala

Fotografie de produs

Fotografia de produs este deosebit de importanta in Publicitate si Marketing. Traim intr-o era a digitalului, iar de cativa ani social media, alaturi de online, a devenit una din cele mai importante si eficiente modalitati de a-ti promova businessul. Fotografiile realizate de un profesionist, care va pune in evidenta trasaturile produsului prin lumina si unghiuri avantajos alese, vor ajuta sa atraga un potential client conferindu-i acestuia inca de la prima vedere o imagine profesionala.

Fotografiile vor fi livrate si intr-o versiune special optimizata pentru utilizare web/social media, asa ca te scutim de aceasta etapa. Avand experienta in web developing, stim cat de importanta este dimensiunea fisierelor pentru ca website-ul tau sa se incarce repede.

Fotografie Imobiliara | Fotografie real estate

Serviciile de fotografie imobiliara sunt esentiale atunci cand iti doresti sa vinzi sau sa inchiriezi o proprietate. Fotografiile de calitate pot face diferenta intre a atrage sau nu potentialii cumparatori sau chiriasi.

Fotografia imobiliara este diferita fata de alte forme de fotografie, deoarece fotograful trebuie sa prezinte proprietatea intr-un mod atractiv, care sa atraga potentialii cumparatori sau chiriasi. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unei tehnici adecvate de iluminare, unghiuri creative si editare profesionala a imaginilor.

Serviciile de fotografie real estate pot include fotografii interioare si exterioare, fotografii panoramice, fotografii de detaliu si fotografii aeriene. Fotografiile interioare si exterioare arata in detaliu proprietatea, in timp ce fotografiile panoramice ofera o imagine de ansamblu a proprietatii si a imprejurimilor sale. Fotografiile de detaliu arata caracteristicile speciale ale proprietatii, cum ar fi finisajele de lux sau dotarile moderne. Fotografiile aeriene ofera o perspectiva unica asupra proprietatii si a imprejurimilor sale.

Fotografiile de calitate sunt esentiale atunci cand vinzi sau inchiriezi o proprietate. Ele pot face diferenta intre a atrage sau nu potentialii cumparatori sau chiriasi. Prin utilizarea unei tehnici adecvate de iluminare, unghiuri creative si editare profesionala a imaginilor, serviciile de fotografie imobiliara pot prezenta proprietatea intr-un mod atractiv si profesional.

Un lucru foarte important pe care fotografia de real estate trebuie sa-l indeplineasca este realitatea. Folosind obiective wide si unghiuri bine alese in cele mai avantajoase momente ale zilei din punct de vedere al luminii, punem in valoare proprietatile imobiliare. Mai adaugam in ecuatie si drona care va furniza imagini de ansamblu inedite.

Putem realiza si prezentari video si filmari aeriene pentru proprietati imobiliare.

Portrete tip Business Headshots

Te ajutam si din punctul acesta de vedere! Iti recomandam un fundal alb, gri sau negru, dar putem sa exploram creativ spectrul de culori si sa ne adaptam imaginii si businessului pe care il reprezinti.

Fotografiile se vor realiza in studio, insa putem sa venim si in locatia ta.

Nu iti face griji daca nu ai experienta in fata unui aparat foto, ne place sa lucram cu oamenii si avem grija sa fii relaxat. Nu va fi o provocare, ci o experienta distractiva.

Avem superputeri

Vezi cât te costă să oprim timpul