Servicii de web development

Backend, frontend, OOP, PHP, jQuery, Javascript, AJAX, HTML, CSS. Probabil ca nu esti familiarizat cu astfel de termeni tehnici si nici nu trebuie. De asta suntem noi aici. Sa iti construim un website care sa reprezinte cat mai bine business-ul tau si sa te diferentieze de ceilalti.

De la landing page-uri la website-uri complexe si e-shopuri, echipa noastra are o experienta de peste 10 ani in web development si este pregatita sa faca fata oricarui challenge in procesul de constructie al “cartii tale de vizita” online.

Servicii de WordPress Development

Da, exista si asa ceva 🙂 Diferenta dintre web development si WordPress development este strict legata de modul in care este gandit si optimizat website-ul in conformitate cu standardele de programare ale binecunoscutei platforme WordPress, aceasta din urma fiind cea mai populara platforma de tip CMS la momentul actual, cu peste 30+ milioane de website-uri LIVE.

We ❤️ WordPress

Pentru ca de-alungul timpului am dezvoltat o pasiune pentru dezvoltarea website-urilor pe platforma WordPress, avem urmatoarele skill-uri:

servicii-de-web-development

Vezi câți bani iți luăm

Să-ți facem site-ul